18 Ağustos 2013 Pazar

YİNE HÜSRAN !!!!


  Son 5 sezondur kötü başlangıç, kondisyon eksikliği ,hazır olamama nedense yorumcularda bize ilk 5 hafta takımınızdan bir şey demeyin tezini iyiden iyiye yedirdiler.
Takımın, takımların hazır olmaları gereken zaman hatta en hazır olmaları gerektiği zaman hazır değiller ki çoğu takımımız tırnak içinde köy takımlarına elenerek taraftarlarını ve kendilerini moral bozukluklarıyla lige başlatıyorlar.


Gelelim Fenerbahçeye 3 Temmuz 2011 den beri gerek Aykut Hocamız gerekse Yönetim kurulumuz 2 Temmuz'a dönmek deyimini kullanıyorlar.Özelllikle Şampiyonlar Ligi Ön elemeleri maçlarından dan önce 2 Temmuz'a dönme maçı diyerek taraftar olarak büyük beklenti içine giriyoruz ve son hüsran. 



Gerekli transferlerin zamanında yapılamaması gerek kondüsyon (bana göre kondisyoner) sorunu nedense o sokulduğumuz büyük beklentiyi karşılayamıyor ve yine yeni yeniden üzülen kızan morali bozulan lig veya Avrupa konsantrasyonu bozulan biz taraftar oluyor.



Transfer olayı başlar da iyi başlar gibi olsa da bu senede tam bir fiyasko olarak geçti.

Biz planlamamızı yaptık denilerek karşı çıkılan yabancı sınırına en hazırlıksız takımın Fenerbahçe olduğunu üzülerek görüyorum.


2 Ay uğraşılan Cardozo olayı tam yıllardır beklediğimiz ihtiyacımız olan Santrfor gelecek diye heyecanlandığımız transfer olayı Emenike transferiyle son buldu ve takım da gözle görülebilen o kadar çok defo olmasına rağmen hala transferin asıl önemli yerlere yapılmadığını ve yapılmayacağını görüyoruz ki bundan sonra transfer yapılmayacak ve eğer bu defolar giderilmezse en büyük rakibimiz 4. yıldızı takıp psikolojik üstünlük dediğim olayda bayağı bir önümüze geçecekler ve bundan sonraki seneler daha rakibi yakalamak için daha stresli daha baskılı geçecek.



Son olarak Baroniye 5 senedir laf etmeyip Salih'e 1 maç için laf söyleyen adam futbol falan yazmasın.

Sürç-i lisan ettiysek Affola

Etiketler