1 Mayıs 2010 Cumartesi

Fenerbahçe - Eskişehirspor Maçı Öncesi !!!!!!!!!!!


Taktik,teknik analiz falan yazacak günlerde değiliz.
Kaç haftadır aynısını yazıyoruz bu saatten sonra YARIM - 0 olsun 
bizim olsun.
 Bu maçları taraftar kazandırır.
Yalnız  tek söyleyeceğim şey Bilica gene geçen haftanın en iyisi
Bekir'in yerine oynayacakmış.
 Daum gerçekten bunu yaparsa adaletli forma dağıttığını anlatamaz.
Zaten böyle bir şey yapmıyor da artık bu tüy dikmek olur.
 Kim oynarsa oynasın yeterki kazanalım diyoruz ama  böyle de değil.
O forma Bekir'in hakkı.
 Bir de Eskişehir sağ kanattan çok geliyor Koray ile.
Oraya dikkat.
 BAŞARILAR FENERBAHÇEM !!!!!!!!!

Vergi Yüzsüzü Beşiktaş !!!!!!

Beşiktaş’a büyük şok!

Siyah-beyazlı kulübün devlete KDV borcunu ödemediği ortaya çıktı. Kartal, 7 Mayıs’a kadar bu yükümlülüğünü yerine getiremezse Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Kurumu’ndan öngörülen onayı alamayacak ve gelecek sezon Avrupa Ligi’ne katılamayacak.

Beşiktaş kulübü 7 Mayıs tarihine kadar devlete olan  KDV borcunu ödemediği takdirde gelecek sezon Avrupa kupalarına katılma hakkını kaybedecek.
Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Kurulu tarafından UEFA'nın öngördüğü mali kriterlerini yerine getiremediği için dün açıklanan lisans listesinde yer almayan siyah-beyazlı kulübün naklen yayın gelirleri ve bilet hasılatının KDV’lerini ödemediği ortaya çıktı.

31 Mart’ta sona eren lisans başvurusundan sonra kulüplerin UEFA kriterlerine uygunluğunu denetleyen Kulüp Lisans Kurulu Bursaspor,Fenerbahçe,G.Saray,Kayserispor ve Trabzonspor'a uygunluk onayı verirken, aralarında Beşiktaş’ın da bulunduğu 11 kulüp söz konusu lisansı alamadı. Küme düşen Ankaraspor'un yanı sıra Gaziantepspor'un da lisans başvurusunda bulunmadığı belirtilirken, diğer kulüplere eksiklerini tamamlamaları için 7 Mayıs 2010 tarihine kadar süre tanındığı ifade edildi.
Beşiktaş kulübünün KDV borcu nedeniyle Kulüp Lisans Kurulu tarafından daha önce yazılı olarak uyarıldığı öğrenilirken, dün yapılan toplantıya kadar söz konusu borcun ödendiğine dair belgenin federasyona ulaştırılmadığı kaydedildi.
Borç 10 milyondan fazla
Siyah-beyazlılar devlete olan 10 milyon liranın üzerinde olduğu iddia edilen KDV borcunun 7 Mayıs tarihine kadar ödeyemez ise sezon sonunda UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hakkını elde etse bile bu şansını yitirecek.
Bilindiği gibi UEFA bir süre önce TFF'nin Kulüp Lisans Departmanıyla ilgili yaptığı incelemede bazı kulüplerin kriterlere uymadığı halde lisans aldığını saptamış ve para cezası kesmişti. Kulüp Lisans Kurulu, UEFA ve TFF Kulüp Lisans Talimatları’ndaki süre ve hükümlere uygun olarak;  7 Mayıs 2010 tarihinde yapacağı bir sonraki toplantıda, T.Süperlig ve Bank  Asya1.Lig’de yer alan diğer kulüplerin kulüp lisans başvurularını görüşecek.
UEFA tarafından başlatılan ve 6 sezondan beri düzenli olarak uygulanan Kulüp Lisans Sistemi, kulüplerin sportif, altyapı, personel-idari, hukuki ve mali açılardan sistemlerini belli bir standarda ulaştırıp, bu seviyenin gelişimi ve sürekliliğini sağlamayı amaçlıyor.

******************

   Sağa sola mok atacağınıza,bık bık öteceğinize önce verginizi ödeyin  RENKSİZ SEMT TAKIMI.

BOŞUNA MI DİYORUZ ASLA BÜYÜK OLAMAYACAKSINIZ DİYE !!!!

Fenerbahçe Ülker - Bornova Belediye : 94-90 (2-0) !!!

Fenerbahçe Ülker evinde geçit vermedi.
30.04.2010
Beko Basketbol Ligi Playoff Çeyrek Finali’nde Bornova Belediye’yi ikinci kez konuk eden Sarı-Lacivertliler, karşılaşmayı 94-90’lık skorla kazanarak seride durumu 2-0 yaptı.

 Fenerbahçe Ülker, Beko Basketbol Ligi Playoff Çeyrek Finali’ndeki rakibi Bornova Belediye’yi serinin ikinci maçında da mağlup ederek 2-0’lık avantaj yakaladı: 94-90.

Fenerbahçe Ülker karşılaşmaya Gasper Vidmar ve Semih Erden’in sayılarıyla yakaladığı 8-2’lik seriyle başladı. Bornova Belediye’den Cüneyt Erden’in üçlüğüne de Emir Preldzic’in basketiyle yanıt veren Sarı-Lacivertliler, Mirsad Türkcan ile bir üçlük isabeti daha bularak skoru 14-7’ye getirdi. Yalçın Azizmahmutoğulları, Josh Shipp ve Frank Elegar’ın basketleriyle farkı kapatan İzmir temsilcisi, Serdar Yavuz’un üçlüğüyle öne geçti. Fakat Lynn Greer’ın art arda hücumlarda attığı 7 sayıya Roko Ukic’in turnikesi de eklenince Fenerbahçe Ülker ilk çeyreği 26-20 üstünlükle tamamladı.


İkinci periyotta ev sahibi Tarence Kinsey ile etkili olurken Bornova Belediye’yi sürükleyen isim Josh Shipp’ti. Roko Ukic’in de katkısıyla ilk 4 dakikayı 36-25’lik avantajla geçen Fenerbahçe Ülker, Oğuz Savaş’ın devreye girmesiyle rakibinin farkı kapatmasını engelledi. Frank Elegar - Tyler Smith ikilisiyle skor üreten konuk ekibin son iki hücumda yaptığı faullerle kazanılan serbest atışları sayıya çeviren Sarı-Lacivertliler, devreyi 51-43 önde kapattı.

Lynn Greer ve Terance Kinsey’nin etkili oyunlarıyla Fenerbahçe Ülker üçüncü çeyreğe 10-1’lik seriyle girdi. Cüneyt Erden’in çabasıyla farkı 12’ye indiren Bornova Belediye, rakibinin dış atışlarda yüksek bir yüzde tutturmasına engel olamadı. Reklam molasının ardından Frank Elegar’ın smacıyla skoru 64-51’e getiren İzmir temsilcisinde Cüneyt Erden de iki üçlük isabeti buldu. Ancak Sarı-Lacivertliler de hücumlardan boş dönmeyince son periyoda 75-62’lik skorla gidildi.

Dördüncü çeyreğin karşılıklı basketlerle ve düşük skorlu geçen ilk 5 dakikası sonunda Fenerbahçe Ülker 82-66 üstündü. Hücumda zorlandığı gözlenen Bornova Belediyesi’nde Josh Shipp ve Frank Elegar’ın sayıları farkı 10’e indirse de ev sahibinden Terance Kinsey’nin yanıtı gecikmedi. Konuk ekip son 3 dakikaya girilirken 7-0’lık seriye imza atarak skoru 87-80’e getirdi. Roko Ukic’in kritik üçlüğüyle farkı yeniden çift hanelere çıkartan Fenerbahçe Ülker, Elegar-Shipp ikilisini savunmakta güçlük çekti. Ama kalan süre İzmir temsilcisinin farkı eritmesine yetmedi ve Sarı-Lacivertliler eşleşmenin ikinci maçını 94-90’lık skorla kazanıp seride durumu 2-0 yaptı.


SALON: Abdi İpekçi Spor Salonu

HAKEMLER: Engin Kennerman- Ayper Özgök- Özlem Yalman

FENERBAHÇE ÜLKER (94): Roko Ukic 11 (1 ribaund- 5 asist), Mirsad Türkcan 13 (8 ribaund- 3 asist), Ömer Onan 6 (2 asist), Rasim Başak, Semih Erden 4 (3 ribaund- 2 asist), Damir Mrsic (1 asist), Gasper Vidmar 5 (4 ribaund), Lynn Greer 12 (1 ribaund- 1 asist), Oğuz Savaş 8 (4 ribaund- 2 asist), Tarence Kinsey 25 (4 ribaund), Emir Preldzic 10 (7 ribaund- 2 asist)

BORNOVA BELEDİYE (90): Josh Shipp 26 (1 ribaund- 2 asist), Umutcan Özyıldırım 8 (6 ribaund- 2 asist), Umut Durmuş, Yalçın Azizmahmutoğulları 3 (4 ribaund), Tyler Smith 6 (2 ribaund- 1 asist), Can Terzioğlu, Çağdaş Erdoğan (1 asist), Frank Elegar 23 (9 ribaund- 4 asist), Serdar Yavuz 3 (1 ribaund- 1 asist), Cüneyt Erden 21 (3 ribaund- 6 asist)

1.PERİYOT: 26-20
2.PERİYOT: 25-23
3.PERİYOT: 24-19
4.PERİYOT: 19-28
 



 Canlı izleyemedik,tekrarını şimdi izliyorum.
Skoru öğrenince şaşırdım.Zor yenmişiz.
Bu gidişle Bornova'da gene bir mağlubiyet gelebilir ve seri
uzadıkça uzar.
 Ertuğrul Erdoğan şöyle demiş ;

Ertuğrul Erdoğan, "Maçın bugün teknik analizinden çok psikolojik analizi daha önemliydi. Bunu maçtan önce arkadaşlara da vurguladım. İlk maçı 25 sayı kazanmanın motivasyon eksikliği söz konusuydu. Zannediyorum bu bütün periyotlara yansıdı ki, zaten son periyotta tavan yaptı. Savunma bugün beklentimizin çok çok uzağındaydı. Zaten yediğimiz 90 sayı da bunun göstergesi. Kaldı ki, bu 90 sayının büyük yükünü de 3 oyuncu çekti. Hücumdaki performansımıza şükrederek bu maçı kazandığımız için sevinçliyiz. İlk maçta çizdiğimizi fotoğrafın uzağında bir fotoğraf çizdik bugün. Sanıyorum bunu 3. maçta biraz daha toparlayıp Play-off sertliğine ve ligin sonundaki sert savunmaya yakışır bir performans ortaya koyacağız" dedi.

Bornova Belediye'yi sergilediği performanstan dolayı tebrik eden Erdoğan, "Çok derin bir kadrosu olmamasına rağmen bütün seneyi eldeki az, ama iyi oyuncuları çok efektif kullanarak, rolleri belirlenmiş oyuncuların da takım içinde ortaya koydukları performansla bence iyi bir takım örneği ortaya koyuyor Bornova Belediyesi. Bizim açımızdan tabii hedeflerimiz doğrultusunda bu turu geçmemiz lazım. Önümüzde İzmir’de kazanmamız gereken bir 3. maç var. Ümit ediyorum o maçı kazanarak bu seriyi erken bitirip hiç olmazsa diğer seriyi bekleyip bir kaç gün dinlenerek bir anlamda avantaj yakalayabiliriz. Her oyuncuya bir şekilde şans vermek zorunda hissediyorum kendimi. Çünkü çeşitli sakatlıklardan dolayı bu oyuncuların forma girmesi lazım. Malesef Play-off dönemi ve biz bunu oynanan maçlar esnasında gerçekleştirmeliyiz.Zaman zaman bazı oyuncuların performansının düştüğü belki gözlerden kaçmıyordur. Tahmin ediyorum ilerleyen maçlarla bunu da aşacağız. Hedefimiz doğrultusunda ilerliyoruz" diye konuştu.

Sarı Lacivertli taraftarlara sitemini de dile getiren Erdoğan şöyle dedi:
Fenerbahçe taraftarı eminim ki takım finale kaldığında gelip burayı dolduracaktır. Ama şu unutulmamalıdır ki, takım son 3 yılında iki kere şampiyon oldu, 1 Cumhurbaşkanlığı Kupası kazandı, bu senenin de ilk kupası olan Türkiye Kupası'nı aldı. İnişli çıkışlı grafiği olabilir. Bu performans grafiği zaman zaman bizi de memnun etmemiştir, ama ağır sakatlıkların faturası, rollerin değişiminde büyük oluyor ve bu da etkiliyor. Bugünlerde de aslında yoğun taraftar desteği, bize özellikle savunma anlamında daha fazla destek verebilirdi. Burada küçük sitemimi taraftara iletmek istiyorum. Hakikaten bizi bu sene çok yalnız bıraktılar. Önümüzdeki seriden itiraberen umarım yeniden gelirler ve burada bizi desteklerler. Çünkü bu çocuklar taraftarıyla daha iyi basketbol oynayan daha çok keyif alan ve daha çok keyif veren bir takım. Böyle bir günde gelip desteklemeleri en doğrusudur.

Ertuğrul Erdoğan kadroda yer almayan Gordon Giricek konusunda ise "Şu anda 6 yabancımız var. Vidmar’ı Ömer Aşık’ın probleminden dolayı buraya getirdik. Uzun oyuncularda biraz rotasyonda kısa kalacağız, sakatlık olursa sıkıntımız olacak diye. Bir tercih yapmamız gerekiyordu. Giricek’in de son zamanlardaki form durumundan memnun değildik, onu bu seride kadro dışı bıraktık, ama sezon sonuna kadar kadro dışı demek değil. Hem ayrı, hem takımla çalışmalarına devam ediyor. Bugün antrenmanını yaptı. Uygun olduğunda, hazır olduğunde her zaman oynatmayı düşünüyoruz" yorumu yaptı.

Taraftara sitem ediyorsunuz tamam İstanbul taraftarı bir alem de 
siz şube yöneticilerinin hiç mi suçu yok ?
 Soğuttunuz milleti basketboldan.

Fenerbahçe Acıbadem - Vakıfbank gstt Final Serisi Öncesi !!!!!


 
 http://img695.imageshack.us/img695/2778/41358525.jpg
vgstt.jpg


FİNAL SERİSİ PROGRAMI



Beklendiği gib ABVL'nin en güçlü 2 takım zorlanmadan finale çıktılar.
Vgstt bu sezon en ciddi rakibimiz oldu.Bizden ligte ilk set alan
ve Türkiye'de ilk yenen takım olma şerefine nail oldular.:))
    Değerlendirmeye bu sezon yaptığım 4 maçtan başlayalım.
2'si ligte 2'si TD Türkiye Kupasında olmak üzere 4 maç yaptık,
3 galibiyet,1 mağlubiyet aldık.
AROMA  BAYANLAR VOLEYBOL  LİGİ 1.MAÇ
Fenerbahçe Acıbadem - Vakıfbank gstt : 3-1
Setler : 21-25,25-19,25-14,25-18
http://i.ytimg.com/vi/xYML_V5C7aI/0.jpg

click to
 
zoom
 
 

 AROMA  BAYANLAR VOLEYBOL  LİGİ 2.MAÇ
 Vakıfbank gstt - Fenerbahçe Acıbadem : 0-3
Setler : 22-25,20-25,13-25
  
Vgstt'nin hali böyleydi işte ;
click to 
zoom

 
TELEDÜNYA TÜRKİYE KUPASI FİNAL  1.MAÇ
Vakıfbank gstt - Fenerbahçe Acıbadem : 3-2
Setler : 18-25,16-25,25-23,25-23,15-13

click to
 zoom
 
 
TELEDÜNYA TÜRKİYE KUPASI FİNAL 2.MAÇ
Fenerbahçe Acıbadem - Vakıfbank gstt : 4-2 (Altın Set ile)
Setler : 25-18-25-17,14-25,24-26,15-12 (15-5)

click to 
zoom
 
 
Lig maçlarında birinci maçın ilk setini kaybetmemize rağmen her iki maçta
kalitemizi göstererek zorlanmadan kazandık.
 Teledünya Türkiye Kupası maçlarında ise F4'den dönüşten sonra TVF'nin
sıkıştırdığı programda hakemlerin ve fiziksel & mental yorgunluğun sonucu
zorlandık ve güçlükle kupayı kazandık.
 Gerçi her iki maçta da setleri kolay kazanarak 2-0 öne geçtik ama
sonrasında yakalandık,ilkinde 3-0 yapabileceğimiz 3.setten maçı verdik
diğerinde de gene yakalandık ama neyseki kazandık.
 Bu TD Türkiye Kupası maçları Vgstt'ye büyük özgüven sağladı.
Bu bir gerçek.''Yendik bundan sonra da yenebiliriz '' fikrini kafalarına
soktuk bir kere.
 Bu maçlardan çok dersler çıkarmamız lazım.
Umarım iyi analiz etmiştir teknik ekip.
Özellikle 2-0'dan sonra neler oluyoru mutlaka iyi analiz etmek lazım.
 Her iki maçta da 2-0'dan sonra Guidetti'nin yaptığı Arzu-Stam-Güldeniz /
Özge-Nikoliç-Gözde rotasyonlarının (iki şekilde de)  etkilerini ortaya
koymamız lazım.Bizim bu hamelelere neden cevap veremediğimiz
sorgulanmalı.
 Buradan iki takım arasındaki kadro derinliği ve Antrenörlerin kadroyu
kullanabilme farkı ortaya çıkıyor.
 Vgstt'nin kadrosu bizden daha derin ve kullanışlı.
Antrenöre hamle yapma obsiyonu tanıyor.
Mesela bildiğimiz ve gördüğümüz gibi Nikoliç manşette maden,sallandığı
anda Güldeniz'i veya Stam'ı alabiliyor.
Pasör değişikliğine gidebiliyor.Güldeniz'i servise alabiliyor gibi.
Bizim Jan kadroyla oynayan bir hoca değil bu sezon.
Halbuki geçen sezon çok yapardı bunu.
 Bu sezon mecbur kalırsa Naz ve Alice'i alıyor.
Sadece klasik arka alanda Seda-Songül değişikliği yapıyor.
Jan ,Guidetti'den kesinlikle iyi hoca.Ancak kötü gittiğimizde Guidetti
risk alıyor,bir şeyler deniyor en azından.
 Umarım Jan bu seride daha esnek olur.
Her iki takımda artık birbirini çok iyi tanıyor.
Zaaflarını,güçlü yönlerini iyi biliyor.O yüzden sadece etkili servis
atarak rakibin oyun kurmasını engelleme üzerine kurgu yetmez.
 Yeni taktikler,yeni varyasyonlara ihtiyaç var.
Mesela ;son zamanlarda hücumu iyice Gamova ve Nati üzerine
yıkmış durumdayız.Haliyle rakip önlem alıyor.
Tabii onlarda Neslihan üzerine kuruyorlar.
 Nati'yi hücumda daha verimli kullanmak istediğimiz için manşete az
sokuyoruz o zamanda Nihan ve Seda manşette çok zorlanıyorlar.
 Bence Nati'yi eskisi gibi manşete sokup hücumda ortaları ve Seda'yı
daha fazla kullanabiliriz.Gamova zaten kullanılacak.
Ha Nati kullanılmasın demiyorum sakın.Kritik toplarda rakip bloğun
durumuna göre tabii ki kullanacağız ama daha çok farklı hücum
çeşitliliği gerekiyor.
 İki takımın da manşeti zayıf.
Onların bizden daha kötü.Haliyle iki takımda servise yükleniyor 
bu manşetleri bozmak için.
Bizim en etkili yönümüzün servis olduğunu söylememize gerek yok
herhalde.Ancak onlarda aşağı kalır değil.
Neslihan etkili smaç servis atıyor.Stam,Kinga,Güldeniz,Özge de iyi
servis atan isimler.
 Daha çok etkili servis atan ve manşette daha fazla ayakta kalan
avantaj sağlar.Bu bir gerçek.
 Bizde Kaptan Çiğdem mutlaka oynamalı yalnız.
Yerine oynayan İpek onu aratmadı diğer maçlarda ama Çiğdem
özellikle serviste büyük silah olacak bu maçlarda.
Pazartesi'den itibaren takımla çalışmalara başlayacaktı zaten
hazır olacağını ve oynayacağını düşünüyorum.
 Bloklara gelince ;
Lig maçlarında çok üstündük ,blok manyağı bile yapmıştık ama Türkiye
kupası maçlarında eşitlik vardı.
 Bloklarda serinin kaderini etkileyecektir.
Savunma ;
 Ne yazık ki bizim savunmamız zayıf.Onlar daha iyi.
Son  Eczacı serisini erken saatlere geldiği için izleyemedim sadece
son maçın büyük bir bölümünü izleyebildim.
 Bu bölümlerde Eczacı neredeyse ahı gitmiş vahı kalmış gibiydi ama
Vgstt çok iyi savunma yaptı.Eczacı top öldürmekte zorlandı.
 Bizim son maçlarda ilk topları öldürememe sorunumuz var zaten.
Uzayan rallilerde savunmaların rolü önemli.
 Hücumda yukarıda biraz bahsettik.
Biz Gamova - Nati,onlar Neslihan'a endeksli.
Bizim biraz daha çeşitlilik yapmamız lazım.
Gelen manşete bağlı biraz ama Dirickx umumi arzu üzerine bari olsa
ortalardan Eda ve Çiğdem'i daha fazla kullanmalı.
Neslihan'a önlem almalıyız.Blok yerleşimini iyi ayarlamak lazım.
Ona zaman zaman Nikoliç ve Kinga eşlik ediyor.
 Tek tek oyuncu değerlendirmesine girmeye gerek yok.
Çoğu pozisyonda bizim oyuncularımız üstün.
Bazı pozisyonlarda eşitlik var.
 Bizim takım F4 yorgunluğunu üzerinden atmış gözüküyor.
Fiziksel ve mental açıdan Çarşamba'dan bu yana biraz daha
dinlendikleri için iyi duruma gelmişlerdir.
 Konsantrasyonu çabuk kaybetmeyen,sinirlerine hakim olan,
dış etkenlere kulaklarını tıkayan takım avantaj sağlar.
 Gelelim seriyi etkileyebilecek önemli bir faktöre.
Hakemler.
 Son TD Türkiye Kupası maçlarında Serdar Nişancıoğlu ve İlhami
klasik aleyhimize tavırlarını göstermişlerdi.
 Gene bu hakemler artı nefret ettiğim güya Dünyaca tanınmış (!)
hakemimiz Ümit Sokullu yönetecektir ve sıkıntı yaratacaklardır.
 Sonuç olarak ; Vgstt ne kadar iyi durumda olursa olsun Türkiye Kupası
maçları gibi olmayacaktır.Daha iyi oynayacağımıza ve çok zorlanacağımıza
inanmıyorum.Seri 3-0 biter ve ŞAMPİYONLUK gelir.
3 maçta iki kez 1 set alabilirler,biri de 3-0 biter.
Yani 3-2'lik maç ve mağlubiyet beklemiyorum.
En kötü 3-1,3-1 ve 3-0 biter maçlar sırası değişebilir ama.
İçten ve dıştan çok bilenlere en iyi cevabı vereceğinize inanıyorum.
BAŞARILAR SARI MELEKLER !!!!!!!!!

30 Nisan 2010 Cuma

Hafta Sonu Spor Ekranı


HAFTA SONU SPOR EKRANI

30 Nisan Cuma

17.00 Trabzonspor -Olin Gençlik 2.Lig Basketbol (SKYTÜRK)
18.00 Banvit - P.Karşıyaka ( SPORMAX)
20.00 Fenerbahçe Ülker - Bornova Belediye ( SPORMAX)
22.00 Auxerre – Marseille (KANAL A)

1 Mayıs Cumartesi

02.30 Rosario Central – Godoy Cruz (NTVSPOR)
14.45 Birmingham – Burnley (SPORMAX)
16.00 Ankaragücü – Trabzonspor (LİG TV)
16.30 Fenerbahçe Acıbadem - Vakıfbank gstt ( D SPOR - FB TV)
16.30 Bayern Münich – Bochum (TRT 3)
16.30 Schalke – Werder Bremen (TRT HABER)
17.00 Manchester City – Aston Villa (SPORMAX)
19.00 Parma – Roma (NTVSPOR)
20.00 Bursaspor – Kayserispor (DIGİTURK SALON 1)
20.00 Fenerbahçe – Eskişehirspor (LİG TV)
20.00 İstanbul Belediye – Galatasaray (SPORMAX)
23.00 Villarreal – Barcelona (NTVSPOR)

2 Mayıs Pazar

13.00 Saturn – Zenit (SPORMAX)
13.30 Erdemir - Doping Pilsen ( SKYTÜRK)
15.00 Konyaspor – Giresunspor (D SPOR)
15.00 Çaykur Rize – Bucaspor (FUTBOL SMART)
15.30 Liverpool – Chelsea (SPORMAX)
15.30 NAC Breda – Twente (EURO FUTBOL)

15.30 Akhisar Belediye - Göztepe ( YENİ ASIR TV)
16.00 Catania – Juventus (NTVSPOR)

17.00 Botaş - Fenerbahçe ( D SPOR)
18.00 Bordeaux – Toulouse (KANAL A)
18.00 Sunderland – Manchester United (SPORMAX)
18.30 T.Telekom - Beşiktaş ct ( SKYTÜRK)
20.00 Diyarbakırspor – Beşiktaş (LİG TV)
20.00 Porto – Benfica (FUTBOL SMART)
20.00 Real Madrid – Osasuna (NTV)
21.45 Lazio – Inter (NTVSPOR)
22.00 Montpellier – Lyon (KANAL A)
22.00 Santos – Santo Andre (SPORMAX)

Türk Futbolunun Habis Urları !!!!!

Milyonların sevdiği ve her hafta heyecanla beklediği futbol Türkiye'de öyle iğrenç,kepaze,pislik çirkef bir hale geldi ki her hafta kusacağımız geliyor artık.
 Türk  Futbolunu  güya Kanaat Önderleri (!) olarak yönlendiren isimlerin her hafta TV ve gazetelerinde söyledikleri,yazdıkları artık iğrenç bir hal aldı.
 Bu adamlar 1 kez bile Türk Futbolunun gelişmesi için bir proje,öneri ileri sürmediler,sürekli polemik,rating ve sonucunda cukkalarını doldurup yanında beyinsel mastürbasyon peşinde  koştular.
Suçta işlediler hep.Spor Müsabakalarında Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesi Kanununa aykırı fiiller ile taraftarları şiddete yönlendirdiler.
 Bu isimlerin yazdığı ve söylediği sözlerle taraftarlar arasında kin ve nefret akabinde de şiddet geldi.
Kim mi bunlar ?
Hepiniz biliyorsunuz aslında.Bir kaç örnek verelim sadece.
 
Bu fularlıyı hatırlatmaya gerek var mı ?
Ekmeği : FENERBAHÇE VE AZİZ YILDIRIM DÜŞMANLIĞI.
Bıkıp usanmadan her gün aynı şeyleri yazıyor.FB Hakemler tarafından kollanıyormuş,kendisini
Aziz Yıldırım kovdurmuş ama öbür gün öyle değilmiş işine geliyormuş Aziz Yıldırım'ın ,Fenerasyon, Fenerbahçe Medyası (!) gibi zırvaları bık bık bık yazıyor,söylüyor.
Yayıncı kuruluşun başındaki bu zat yıllardır servis ettiği görüntülerde
FB aleyhine manipülasyonlar yaptı.FB düşmanlığı misyonunda ''Bursaspor'un
Şampiyon olmasını istiyorum'' diyerek daha fazla tutamadı içindekini ve
itiraf etti.
 
 Bu Kabzımal arkadaş yıllardır yayıncı kuruluştan yaptığı kasıtlı,spekülatif,
manipülatif polemiklerle deli para kazandı cukkasını doldurdu,egosunu
tatmin etti.Türk Futboluna yön veren (!) lerden biri bu.
Misyonu : FENERBAHÇE DÜŞMANLIĞI.
 Son olarak Fenerbahçe'nin bjk'yi yenmesi öyle acıtmıştı ki kendisini
''Bobo'nun Alex'in arkadaşı olduğu için penaltıyı atmadığını ''
ima edecek kadar bayağılaştı.
Halbuki Bobo bugüne kadar Fenerbahçe'ye en çok gol atan bjk'liydi.

Bu hakem eskisi de her hafta ekranda ve köşesinde herkesin dediğinin
tersine söylemesi,abuk subuk iddialı söylemleri,imaları,iddiaları ile
yukarıdaki kabzımal arkadaşı gibi hem cukkasını doldurdu hem de egosunu
tatmin etti,dalgasını geçti.
 İşin ilginci bu arkadaşı bir kısım Fenerbahçe taraftarının çok sevmesiydi.
Bu vatandaşta geçen hafta Kasımpaşa kalecisi Murat Şahin'in bilerek
gol yediği imasında bulunarak tüy dikti.Ertesi gün Murat Şahin telefona
bağlanarak konuştuğunda her zamanki yaptığı gibi kıvırdı.


Haberciliğe magazini katarak sulandıran ve haberciliği de bozan
bu arkadaş habelkader ünlü olduğu için bir dönem bjk yöneticisi oldu
kıvıramayıp istifa etti ama o günden sonra futboldan hiç anlamadığı halde
sırf raiting yapacak spekülatif polemikler konusunda usta olduğu için 
gündemdeki yerini aldı.Her hafta gülerek izliyoruz kendisini.
 Fenerbahçe düşmanlığı misyonuna O da katıldı ve F.Bahçeden yediği son derece hatalı gol nedeniyle Leo Franconun bütün mali hesaplarının araştırılması gerektiğini söyledi. Ve bu önergesini sıralarken Aslında Güney Amerikalı futbolcularda bu potansiyel vardıra getirdi cümlenin geri kalanını. Aynı Leo Franco; 1999-2000 sezonunda bir maçta yediği 4 golün üçünü aynı şekilde yemişti. Aynı maçta tam 3 aşırtma golü yiyerek tarihe geçmişti. O gün Franco‚ Mallorca kalesini koruyordu ve kendisine birbirinin kopyası 3 aşırtma gol atan rakip takım ise Galatasaraydı. Yani Franco o gün de kötü kaleciydi; bugün de kötü kaleci. 
  
  Daha niceleri var bunlardan.
Say say bitmez yani.
 
 
 
 
 

 Hepsinin misyonu da Fenerbahçe düşmanlığı.

VAH TÜRK FUTBOLUM VAHHHHHHHHHHH !!!!
TÜRK FUTBOLUNA YÖN VEREN KANAAT ÖNDERLERİNE (!) BAKIN .

SADECE KUDURADURUN DİYORUM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avrupa Liglerinde Şampiyonluk Yarışı !!!!

İngiltere: Premier League Puan Durumu
Sıra Takım O   G    B    M    P  
1Chelsea36255680
2M.United36254779
3Arsenal36226872
4Tottenham35197964
5M.City351712663
6Liverpool361881062
GOL KRALLIĞI
 26 Wayne ROONEY (Manchester United, 4p)
 25 Didier DROGBA (Chelsea)
 24 Darren BENT (Sunderland, 5p)
 22 Carlos TÉVEZ (Manchester City, 4p)
 20 Frank LAMPARD (Chelsea, 9p)

Bitime 2 hafta kala Chelsea mi Manu mu sorusu cevap arıyor.
Kalan maçlarda Chelsea bu hafta Liverpool deplasmanına gidiyor
son hafta ise sahasında Wigan ile oynuyor.
Manu ise bu hafta Sunderland deplasmanına gidiyor, son hafta evinde 
Stoke City ile oynuyor.
Chelsea'nin bu haftaki Liverpool deplasmanı kilit maç.
Dün akşam izlediğim Liverpool'u Maviler yener ve Şampiyon olur.
İstediğim de bu zaten.
CL'ye 4.takım ve UEFA Avrupa ligi yarışı da sürüyor.
M.City'nin CL bileti almasını da isterim.


Erken bitecek bir diğer lig Bundesliga.
2 hafta kala Bayern mi ,Schalke mi sorusuna cevap aranıyor.

Almanya: Bundesliga Puan Durumu
Sıra Takım O   G    B    M    P  
1B.Münih321810464
2Schalke32197664
3Werder Bremen32169757
4B. Lever321512557
5B. Dortm32168856
6Stuttgart32158953
GOL KRALLIĞI
 21 Stefan KIESSLING (Bayer Leverkusen 2p)
 20 Edin DZEKO (VfL Wolfsburg 1p)
 18 Kevin KURANYI (FC Schalke 04)
Lucas BARRIOS (Borussia Dortmund)

Kalan  maçlarda bu hafta B.Münich evinde Bochum ile Schalke ise W.Bremen
ile oynuyor.Son hafta maçlarında ise Bayern H.Berlin'e,Schalke ise Mainz 05'e
gidiyor.Gönlüm Schalke'den yana.
 B.Dortmunt'un uzun süre sonra CL'de oynamasını da isterim.

İtalya: Serie A Puan Durumu
Sıra Takım O   G    B    M    P  
1İnter352110473
2Roma35218671
3Milan351810764
4Sampdoria35179960
5Palermo351610958
6Juventus351661354
7Napoli351314853
GOL KRALLIĞI
 25 Antonio DI NATALE (Udinese, 6p)
 20 Diego MILITO (Inter, 4p)
 17 Fabrizio MICCOLI (Palermo, 5p)
Giampaolo PAZZINI (Sampdoria, 2p)

İtalya liginde ise bitime 3 hafta var.
Kalan Maçlarda İnter bu hafta Lazio deplasmanına gidiyor,sonra
evinde Chievo,son hafta ise Siena deplasmanına gidiyor.
Roma ise bu hafta Parma deplasmanı,sonra evinde Cagliari,son hafta
ise Chievo deplasmanına gidiyor.
 Bu haftaki Lazio - İnter maçı belirleyici olabilir.Lazio taraftarı Roma
Şampiyon olmasın diye oyunculara yenilmeleri için tehditler ediyor 
bakalım ne olacak ? Gönlüm Roma'dan yana.Nerelerden geldiler.

Fransa Ligi Ligue 1'de bitime 4 hafta var.
Fransa: Ligue 1 Puan Durumu
Sıra Takım O   G    B    M    P  
1Marsilya34218571
2Auxerre34199666
3Lille34187961
4Montpellier34179860
5Lyon331611659
6Bordeaux331761057
GOL KRALLIĞI
 15 Kevin GAMEIRO (Lorient)
Mamadou NIANG (Marseille, 2p)
 14 NENÊ (Monaco, 3p)
 13 Asamoah GYAN (Rennes, 2p)
Lisandro LÓPEZ (Lyon, 2p)
Ireneusz JELEN (Auxerre)
MEVLÜT Erdinç (Paris SG)

Marsilya herhalde bu sezon mutlu sona ulaşacak.


İspanya La Liga'da 4 hafta kala nefes kesen yarış sürüyor.

İspanya: La Liga Puan Durumu
Sıra Takım O   G    B    M    P  
1Barcelona34276187
2R. Madrid34282486
3Valencia34188862
4Sevilla341661254
5Mallorca331581053
6Villarreal341571252
GOL KRALLIĞI
 27 Lionel MESSI (Barcelona, 1p)
 25 Gonzalo HIGUAÍN (Real Madrid)
 21 David VÍLLA (Valencia, 3p)
 20 Cristiano RONALDO (Real Madrid, 3p)
 17 Diego FORLÁN (Atlético Madrid, 1p)
 16 Zlatan IBRAHIMOVIC (Barcelona, 2p)

Kalan Maçlar :
Barcelona 
35 Villareal (D)
36 Tenerife
37 Sevilla (D)
38 Valladolid

R.Madrit
35 Osasuna
36 Mallorca (D)
37 A.Bilbao
38 Malaga (D)

Kağıt üstünde Barca'nın zor deplasmanları  var.
Villareal ve Sevilla.RM'nin Mallorca deplasmanı ve evindeki
A.Bilbao maçı da zor geçebilir.
 CL'den elenen Barca yüklenir artık.
2 takımın da bütün maçlarını kazanacağını düşünüyorum.
O zaman Barcelona Şampiyon olur,olacakta .....

Etiketler