2 Mayıs 2009 Cumartesi

M.Ali Aydınlar '' "2-3 tane dünya yıldızı oyuncu kadromuza geliyor '' !!!!!!!!!!!

M.Ali Aydınlar'ın Hürriyet´e verdiği röportajda müjdeler vermiş.

Yüreğimizle sarıldık



"İlk yıl yönetime fazla karışmadık. İkinci yılda bu işte daha çok yer almaya başladık. Takımın oluşturulmasında söz sahibi olduk. Sadece parayı vererek izlemedik."

FENERBAHÇE‚ voleybolda Acıbadem ile bir file markası oldu. Türk sporunun sağlık sigortası olan Acıbadem‚ F.Bahçe ile olan birlikteliğinde sadece para veren sponsor olmakla kalmadı‚ olayı yüreklerde yaşattı. Play-off maçlarına gelene kadar şampiyonluk onlar için bir hayal kadar uzaktı. İnanç ve takım olma ruhu‚ F.Bahçe Acıbademi hayal dünyasından çıkarıp tarihi bir şampiyonlukla kucaklaştırdı.

Bu başarının baş mimarı hiç kuşkusuz Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aydınlar. Şonu şampiyonlukla noktalanan bu tarihi başarıyı bir de onun ağzından dinleyelim...

- Acıbademin F.Bahçeye sponsor olma süreci nasıl oluştu?

Meydanı boş bırakmayacağız

"Acıbadem‚ sporla iç içe bir sağlık kuruluşudur. Kulübe hem destek vermek‚ hem de sosyal sorumluluk projesi olarak talip olduk. İlk yıl yönetime fazla karışmadık. Zaman zaman maçlara gittik. İkinci yılda Aziz Yıldırım başkanımızla görüşerek ve bu işte daha çok yer almaya başladık. Takımın oluşturulmasında söz sahibi olduk. Sadece parayı vererek izlemedik. Bu işe bilgimizi de kattık‚ yüreğimizle sarıldık ve başarıya giden süreç böylece başlamış oldu.

- F.Bahçedeki sponsorluğa bakış açınızı öğrenebilir miyiz?

"Şirketlerin güçleri yettiğince sporun bir ucundan tutması‚ Eczacıbaşı gibi müesseselerin çoğalması gerekiyor. Bundan sonra bayan voleybolunda F.Bahçe Acıbadem de olacaktır. Meydanı boş bırakmayacağız."

- F.Bahçe Acıbadem nasıl şampiyon oldu?

"Ligde ilk dört arasında yer alacağımızı biliyorduk. Ancak şampiyonluk zor görünüyordu. Herkesin ortak görüşü‚ F.Bahçe Acıbadem‚ Eczacıbaşı‚ Türk Telekom ve Güneş Sigortanın ardından dördüncü olur şeklindeydi. Geçen yıl yaptığımız en önemli işlerden biri çok kulübün talip olduğu Edayı Beşiktaştan almak oldu. Takımla geçen yıl uyum sağlayamayan veya takımın karakterine uygun düşmeyen oyuncularla yollarımızı ayırdık. Devre arasındaki hoca değişikliği çok isabetli bir işti."

Önce aileleri tanıyoruz

- Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi rotanız nasıl olacak?

"2-3 tane dünya yıldızı oyuncu kadromuza geliyor.
Biz takım oyunumuzu‚ takım ruhunu bozacak yıldız oyuncuların transferine karşıyız. Türk oyuncuların transferlerinde önce ailelerini tanıyoruz‚ sonra transfer ediyoruz. Bir sporcu yıldız olabilir ancak biz karakteri ön planda tutuyoruz. Ayrıca Caferağa Spor Salonunu yıkıp orada sadece voleybol oynanacak bir salon inşa etmek istiyoruz."

- Sponsor olarak kaç kulübe sağlık hizmeti veriyorsunuz?

"Futbol‚ Basketbol ve Voleybol Milli Takımlarımız ile Azerbaycanın Bakü Futbol Takımı‚ Münih Türk Gücü‚ Beşiktaş‚ F.Bahçe‚ G.Saray‚ Eskişehirspor‚ Denizlispor‚ Bursaspor‚ Ankaraspor‚ Trabzonspor‚ Kayserispor‚ Kocaelispor‚ Ç.Rizespor‚ Yeşilyurt‚ TOFAŞ.

Şampiyonluğu kutladılar

SEZONU şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol takımı‚ dün Başkan Aziz Yıldırım ve Acıbadem Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınların da katılımıyla mutlu sonu yemekte kutladı. Faruk Ilgaz Tesislerindeki şampiyonluk yemeğinde oyuncular keyifli anlar geçirdi.
Emre OKTAY - Hürriyet



Sezonu şampiyonlukla kapatan bayan voleybolcularımız Faruk Ilgaz Tesisleri'mizde düzenlenen özel bir şampiyonluk yemeğinde bir araya geldiler.

Geceye Başkanımız Aziz Yıldırım, Asbaşkanlarımız Mahmut Uslu, Murat Özaydınlı, Şekip Mosturoğlu, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Semih Özsoy, Hakan Dinçay, Genel Sekreterimiz Vedat Olcay ve Acıbadem Hastaneleri Grubu yönetim kurulu başkanı Mehmet Ali Aydınlar katıldı.

Asbaşkanımız Mahmut Uslu'nun açılış konuşması ile başlayan gecede Başkanımız Aziz Yıldırım Acıbadem Hastaneleri Grubu yönetim kurulu başkanı Mehmet Ali Aydınlar'a bayan voleybol takımımıza verdiği desteklerden dolayı özel bir teşekkür plaketi sundu.

Yemekte bayan voleybolcularımız basın mensuplarına şampiyonluk kupası ile pozlar verdiler.

Takımımızın kaptanı Çiğdem Can Rasna, şampiyonluk coşkusunu özel ve anlamlı bir yemekle kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.


Bugün El Clasico Var !!!!!!!!!!!!!!



Bu futbol olayı daha önce La Liga'da 157 kez gerçekleşti. Sadece İspanya değil tüm dünya bu müthiş derbiyi konuştu günlerce, haftalarca.

''EL CLASICO''

Resim
Bu futbol olayı daha önce La Liga'da 157 kez gerçekleşti. Sadece İspanya değil tüm dünya bu müthiş derbiyi konuştu günlerce, haftalarca... Bu maçı 'bir futbol olayı' diye nitelerken düşünmeliyiz aslında, çünkü bu aynı zamanda iki kültürün, iki politik görüşün çarpışması.

Evet bir tarafta 'Kral'ın takımı Real, diğer tarafta 'Katalan' halkının temsilcisi Barça.

Zaman mı? 2 Mayıs 2009 Cumartesi akşamı saat 21:00'de Santiago Bernabeu Stadı'nda... Öyleyse şimdiden bu müthiş kapışmanın havasına girin ve futbolun yıldızlarının büyülü dansı için hazırlanın.

Dünyanın derbisi: El Classico

Resim

Dünyanın derbisi: El Classico
Barcelona - Real Madrid.. İspanyolların tabiriyle El Classico.. Dünyanın en ateşli karşılaşması.. Her yıl, tüm dünyada sonucu merakla beklenen karşılaşma.. Saha içi ve dışında iki ezeli ekibin bitmeyen rekabeti.. Bir çok insana göre Kraliyet: Güç, Cumhuriyet: Özgürlük anlamına gelir. Ancak İspanya'da durum biraz farklı. "Kraliyet" Real Madrid'le, "Cumhuriyet" ise Barcelona ile özdeşleşmiş durumda...

İspanya'da, Kraliyet takımı Real Madrid ile Katalonya'nın sembolü Barcelona arasında, 1 asırdan fazladır süre gelen bir çekişme yaşanıyor. Yıllardan beri her iki takım da birbirlerini ezebilmek için her şeyi yapıyor. Barcelona ve Real Madrid arasındaki nefret tarihsel ve politik nedenlerle başlamış olsa bile şimdilerde ise rekabetin daha çok mali niteliklere sahip, reklam yapma telâşı, futbol endüstrisinin bu iki devinin arasındaki rekabetin en büyük yapıtaşlarından biri hâline geldi.

Bernabeu Stadı, Real Madrid-Barcelona maçına, nam-ı değer El Clasico'ya ev sahipliği yapacak. Bir tarafta bu sezonki resmi maçlarda 134 gol atan Barcelona, diğer tarafta ise ligdeki son 19 maçta 18 galibiyet 1 beraberlik alan Real Madrid... İki ezeli rakibi ligde 158. kez karşı karşıya getirecek bu randevu öncesinde Barcelona, Real'in 4 puan önünde lider durumda bulunuyor. Maçı Real'in kazanması halinde kalan 4 haftada müthiş bir şampiyonluk yarışı yaşanacak iki dev ekip arasında. Eğer cumartesi gecesi gülen taraf Katalan ekibi olursa şampiyonluğu büyük ölçüde garantilemiş olacak.

REKABETTE REAL MADRID ÜSTÜN

İki ekibin ligdeki mücadelesinde daha önce 68 kez Madrid ekibi gülen taraf olurken, Barcelona'nın 59 galibiyeti bulunuyor. 30 maç ise berabere sonuçlandı. Real'in 260 golüne Barça 236 golle cevap vermiş.

ROBBEN SÜRPRİZİ

El Clasico öncesi Real Madrid'de sevindirici gelişmeler yaşanıyor. Getafe maçında sakatlanan ve Barcelona maçında oynayamayacağı açıklanan Arjen Robben'in cumartesi gecesi görev verildiği takdirde forma giyebileceği öğrenildi. Gago ve Sneijder'in de durumları maç saatinde belli olacak. Madrid ekibinde sakatlıkları bulunan, Diarra, Van Nistelrooy, Guti, De La Red, cezalı Pepe ve ailevi nedenlerden dolayı ülkesine giden Drenthe El Clasico'da forma giyemeyecek. Katalan ekibinde ise Milito ve Chelsea maçında sakatlanıp sezonu kapatan Marquez dışında eksik bulunmuyor.

İlk maçı 2-0 Barca'mız kazanmıştı.



***************
Sahadan istediğimizi alır çıkarız.
Yenilmeyiz.
En kötü beraberlik diyorum.
Maç trafiği öyle kötü ki.Cehennem tüneli gibi.
Önce Sevilla ile içeride oynadık.4-0 kazandık.Sonra Valencia deplasmanı 2-2,
sonra Chelsea 0-0,şimdi RM deplasmanı,hafta içi gene Chelsea maçı.
20 gün içinde oynadığımız ve oynayacağımız maçlara bakın.
Üstelik sakat ve cezalılar da çok.
Bakalım nasıl çıkacağız bu tünelden.
Başarılar Barca'mız !!!!!!!!!!

Euroleague'de Finalistler Belli Oldu : CSKA - PANATHİNAİKOS

Final Four Berlin 2009, Semifinals
Semifinal, Friday, May 1, 2009
Results
Regal Barcelona vs. CSKA Moscow report
Olympiacos vs. Panathinaikos report
Final, Sunday, May 3, 2009

3rd Place: Olympiacos vs. Regal FCB
17:00 CET
FINAL: Panathinaikos vs. CSKA Moscow
20:00 CET

Almanya'nın Berlin şehrinde oynanan Final 4 maçları sonrasında CSKA Moskova ve Panathinaikos takımları finale yükseldiler.

Almanya'nın Berlin şehrinde O2 World'de oynanan maçlar sonrasında finale kalan takımlar belli oldular.

Milli oyuncu Ersan İlyasova'nın formasını giydiği Regal FC Barcelona'yı 82-78'lik skorla mağlup eden CSKA Moskova ile birlikte, Olimpiacos'u 82-84 mağlup eden Panathinaikos, 3 Mayıs'da finalde oynama hakkını elde ettiler.

REGAL FC BARCELONA: 78 CSKA MOSKOVA: 82
Almanya’nın Berlin şehrinde O2 World’de oynanan Euroleague Final 4 ilk maçında CSKA Moskova, Ersan İlyasova’nın formasını giydiği Regal FC Barcelona’yı 82-78 mağlup ederek adını finale yazdırdı.

Üst üste 4.kez Euroleague’de finale kalan son şampiyon CSKA Moskova, üç periyot boyunca geride götürdüğü karşılaşmayı son periyottaki etkili oyunu ile kazandı. Son 10 dakikaya 52-56 geride giren CSKA Moskova, İspanyol ekip karşısında son 10 dakikada 28 sayı üreterek sahadan galibiyetle ayrıldı.

İlk periyotta özellikle Jaka Lakovic’in üçlükleri ile etkili olan Regal FC Barcelona farkı açtı. İlk periyodu 12-21 önde kapatan İspanyol ekip, ikinci periyotta Rus ekibin oyuna ortak olmasına engel olamadı. Farkın açılmasına izin vermeyen son Euroleague şampiyonu 30-30 eşitliği yakalasa da öne geçemedi. Soyunma odasına Regal FC Barcelona 32-36 önde girdi.

İkinci yarıda da oyundan kopmayan CSKA Moskova son periyoda 54-56 geride girdi. Final periyodunda her iki takım da karşılıklı basketler buldu. Ramunas Siskauskas ile üst üste basketler bulan Rus ekip, Litvanyalı oyuncunun üçlüğü ile 34.dakikada ilk kez öne geçti (62-61). Bu dakikadan sonra üstünlüğü rakibine kaptırmayan CSKA Moskova, Viktor Khryapa ve Trajan Langdon’un da skora katkısıyla mücadeleden 82-78 galip ayrıldı.

CSKA Moskova’da Litvanyalı yıldız Ramunas Siskauskas 29 sayılık performans sergilerken maçın da yıldızı oldu. Barcelona karşısında 24 dakika süre alan Siskauskas, ilk yarıda etkili olamasa da ikinci yarıda takımını galibiyete taşıyan isim oldu. Litvanyalı oyuncu iki sayılık atışlarda 8’de 4, üç sayılık atışlarda 6’da 4, serbest atış çizgisinde ise 10’da 9 isabet ile oynadı.

CSKA Moskova’da Ramunas Siskauskas dışında Trajan Langdon 15 sayı- 6 ribaund- 2 asist, Matjas Smodis 9 sayı- 3 ribaund, Viktor Khyrapa 9 sayı- 10 ribaund- 2 asist- 3 top çalma, Erazem Lorbek ve J.R Holden ise 8’er sayılık performans sergilediler.

Regal FC Barcelona milli oyuncu Ersan İlyasova kenardan geldiği mücadelede 13 dakika süre alırken 2 sayı- 5 ribaund- 2 asist ve 1 blok istatistikleri ile oynadı. Özellikle savunmada gösterdiği performans ile göz dolduran Ersan, Porto Riko’lu Daniel Santiago’dan sonra takımında en çok ribaund alan oyuncu oldu.

Regal FC Barcelona’da David Andersen 24 sayı- 4 ribaund- 2 asist ile takımının en etkili oyuncusu olurken, özellikle ilk periyotta takımını sürükleyen Jaka Lakovic 13 sayı- 3 ribaund- 5 asist, Juan Carlos Navarro 13 sayı- 2 asist, Daniel Santiago 9 sayı- 6 ribaund, Fran Vazquez ise 6 sayı ile maçı tamamladı. ,

PANATHINAIKOS: 84 OLIMPIACOS: 82

Almanya’nın Berlin şehrinde O2 World’de oynanan Euroleague Final 4 ikinci maçında Olimpiacos’u nefesleri kesen mücadele sonrasında 82-84 yenen Panathinaikos finale yükseldi.

Mike Batiste - Panathinaikos

Panathinaikos’un finaldeki rakibi, son Euroleague şampiyonu CSKA Moskova oldu. Rus ekip Final 4’unda Ersan İlyasova’nın formasını giydiği Regal FC Barcelona’yı 78-82’lik skorla mağlup etmişti. Rakiplerine mağlup olan Regal FC Barcelona ile Olympiacos 3.’lük için 3 Mayıs’da karşı karşıya gelecek. 3.’lük mücadelesinin ardından şampiyonu belirleyecek maç oynanacak.

Maça hızlı başlayan ve ilk periyodu 27-21 önde kapatan Panathinaikos karşısında oyundan kopmayan Olimpiacos, ikinci periyotta dengeyi kurdu. Ancak üstünlüğü elinde tutan Panathinaikos ilk yarıyı da 43-41 önde kapattı.

İkinci yarıda çekişme sürerken her iki takım da karşılıklı basketler buldu. Son periyoda Panathinaikos 66-63 önde girdi. Final periyodunda Olimpiacos bir ara üstünlüğü ele geçirse de, Sarunas Jasikevicius ve Vassilis Spanoulis ile basketler bulan Panathinaikos mücadelen de 84-82 galip ayrıldı.

Panathinaikos’da Nikola Pekovic 20 sayı ile takımının en skorer oyuncusu olurken, Mike Batiste 19 sayı- 6 ribaund ile boyalı alanı domine etti.

Serbest atış çizgisinde de 21’de 19 isabet ile oynayan Panathinaikos’da Litvanyalı yıldız Sarunas Jasikevicius 23 dakikada 18 sayı- 3 ribaund- 5 asistlik performans sergilerken, Vassilis Spanoulis 18 sayı- 3 ribaund- 2 asist ile maçı tamamladı.

Panathinaikos’da Antonis Fotsis 5 sayı- 6 ribaund, Stratos Perperoglou 4 sayı, Dimitris Diamantidis 3 ribaund- 2 asist ve 1 top çalma, geçen sene Efes Pilsen forması giyen Drew Nicholas ise sayı üretemeden maçı bitirdi.

Olympiacos cephesinde Lynn Greer 18 sayı ile takımının en skorer oyuncusu olurken, Nikola Vujcic 14 sayı- 4 ribaund, Josh Childress 11 sayı- 4 ribaund- 3 top çalma, Ioannis Bourousis ise 10 sayı- 7 ribaund istatistikleri ile oynadı.

Kırmızı Beyazlı ekipte tecrübeli oyuncu Theodoros Papaloukas 9 sayı- 5 asist, Georgios Printezis 9 sayı- 2 ribaund, Zoran Erceg 4, Milos Teodosic ise 3 sayı ile mücadele etti.

FİNAL FOUR İSTATİSTİKLERİ

Verimlilik

GREER, LYNN 28.00
SISKAUSKAS, RAMUNAS 28.00
ANDERSEN, DAVID 27.00
LANGDON, TRAJAN 26.00
JASIKEVICIUS, SARUNAS 24.00

Sayı

SISKAUSKAS, RAMUNAS 29.00
ANDERSEN, DAVID 24.00
PEKOVIC, NIKOLA 20.00
BATISTE, MIKE 19.00
JASIKEVICIUS, SARUNAS 18.00


Asist
JASIKEVICIUS, SARUNAS 5.00
LAKOVIC, JAKA 5.00
PAPALOUKAS, THEODOROS 5.00
HOLDEN, J.R. 4.00
NAVARRO, JUAN CARLOS 2.00

"Pele"li Brezilya, tüm zamanların En İyi Milli Takımı

İşte tüm zamanların gelmiş geçmiş en iyi 11'i (Brezilya 1970) :

"Felix - Brito, Piazza, Carlos Alberto, Everaldo - Clodoaldo, Gerson, Jairzinho, Tostao - Pele, Rivelino"



Futbolda tüm zamanların en iyi futbol takımları belirlenirken, 1970 Dünya Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Peleli Brezilya Milli Takımı, tüm zamanların en iyi kadrosu seçildi.

İngiliz basını, dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbol kadrolarını seçti. Daily Mail Gazetesi'nin okurlara sorarak yaptığı anket sonucunda dünyanın gelmiş geçmiş en iyi 50 futbol takımı seçildi. En iyi 50 takım kadrosu arasında hiçbir Türk takımı yer almazken, Fenerbahçe teknik direktörü Luis Aragones'le EURO 2008'i kazanan İspanya Milli Takımı, 10. sırada kendine yer buldu.
UEFA ve Süper Kupayı müzesine götüren Galatasaray, 2002 Dünya Kupası Finalleri'nde ve 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nde 3. olan A Milli Takım ilk 50 arasına girmeyi başaramadı.

Listede ikinci sırayı 1999 yılında unutulmaz bir finalle Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan ve sezonu 3 büyük kupayla kapatan Manchester United aldı.



Real Madrid'in 1960 yılında hem Avrupa Kupası'nı hem de Kıtalararası Kupa'yı kazanan Di Stefanolu, Puskaslı takımı tüm zamanların en iyi üçüncü kadrosu seçildi.
Fenerbahçe'de eleştirilerin hedef noktası haline gelen teknik direktör Luis Aragones'in, EURO 2008'de mutlu sona ulaştırdığı İspanya'nın kadrosu ise listede kendisine 10. sırada yer buldu.



İşte tüm zamanların en iyi kadrolarına sahip 10 takımı:

1 - Brezilya (1970): Dünya Kupası şampiyonu
2 - Manchester United (1999): Şampiyonlar Ligi şampiyonu, İngiltere Ligi şampiyonu, FA Kupası şampiyonu
3 - Real Madrid (1960): Avrupa Kupası Şampiyonu, Kıtalararası Kupa Şampiyonu
4 - Liverpool (1984): Avrupa Kupası Şampiyonu, İngiltere Ligi Şampiyonu, Lig Kupası Şampiyonu
5 - Arsenal (2004): İngiltere Premier Lig Şampiyonu
6 - İngiltere (1966): Dünya Kupası Şampiyonu
7 - AC Milan (1989): Avrupa Kupası, Süper Kupa, Kıtalararası Kupa
8 - Macaristan (1954): Dünya Kupası finalisti
9 - Hollanda (1974): Dünya Kupası finalisti
10 - İspanya (2008): EURO 2008 Şampiyonu

Gazeteport


Hidayet kavga etti, oyundan atıldı...



NBA'de Orlando Magic, Dwight Howard'sız çıktığı deplasmanda Philedelphia'yı 114- 89 yendi ve seriyi 4-2 yaparak playoff'ta ikinci tura yükseldi. Bu karşılaşmada 12 sayı ile oynayan Hidayet, son periyotta Philedelphia 76'lı Dalembert ile kavga edince, ikinci teknik faulünü alarak oyundan atıldı.
Rakibin sert faulüne sinirlenen Hido, yumruklarını konuştururken, araya giren takım arkadaşları tarafından hemen soyunma odasına götürüldü.

Orlando Magic, Hidayet Türkoğlu’nun iki teknik faulle ihraç edildiği maçta Philadelphia’yı deplasmanda 114-89 yenerek seriyi 4-2 yaptı ve Doğu Konferansı’nda adını yarı finale yazdırdı.

NBA’de Hidayet Türkoğlu’nun takımı Orlando Magic, Doğu Konferansı ilk tur 6. maçında deplasmanda Philadelphia 76’ers’ı 114-89 mağlup ederek, seriyi 4-2’ye getirdi ve Konferans Yarı Finali’ne yükseldi. Hidayet, 12 sayı, 5 asist, 3 ribaunt ile oynarken, rakip potaya 29 sayı bırakan Rashard Lewis ve 21 sayı üreten Rafer Alston, galibiyette önemli pay sahibi oldular.

Karşılaşmada 28 dakika forma giyen Türkoğlu, rakibi Samuel Dalembert ile hem oyun alanında hem de yedek kulübesinde girdiği tartışmalar yüzünden aldığı iki teknik faul sonunda, Dalembert ile birlikte maçın bitimine 6.24 dakika kala ihraç edildi.

Bir diğer Doğu Konferansı mücadelesinde ise son şampiyon Boston Celtics, üç uzatmaya giden nefesleri kesen maçta deplasmanda Chicago Bulls’a 128-127 mağlup olarak, serinin 3-3’e gelmesine engel olamadı.
Batı Konferansı’nda Houston Rockets, evinde Portland Trail Blazers’ı 92-76 yenerek, seride 4-2 öne geçti ve konferans yarı finalinde Los Angeles Lakers’ın rakibi oldu.

***************

Vay Hido'da artık tam bir NBA oyuncusu olmuş.:))))))

Hacettepe gs'yi madara etti.2-0 !!!!!!!!!!!!

Türkiye Turkcell Süper Ligi 2008/2009
Tarih : 01.05.2009 20:00 Stadyum : Ankara 19 Mayıs
Hakemler : Halis Özkahya - Muhittin Gürses - Nihat Mızrak
Ümit Tütünci
33'





57'
Volkan Yaman
Patio Tampwe(1-0)58'


Patio Tampwe
66'





68'
Hasan Şaş
İbrahim Şahin
74'


Selçuk Şahin
76'





77'
Ümit Karan
Olgay Coşkun
87'





89'
Hakan Balta
İbrahim Şahin(2-0)90'



58. dakikasında Zoko'nun soldan ortasında Patiyo'nun ceza alanında vuruşuyla 1-0 öne geçti.
GOLLLLLLLLLLLL !!!!!!!!!!!!!!!



90+3'üncü dakikada Tolga'nın sağdan ortasında topa iyi yükselen İbrahim Şahin takımını 2-0 üstünlüğe taşıdı.
GOLLLLLLLLLLLL !!!!!!!!!!!!


"Bülent Korkmaz istifa"



Galatasaray karışıyor! Bu sezon tarihinin en güçlü kadrosunu kurduğu halde beklenen başarılara ulaşamayan Galatasaray´da‚ Hacettepe deplasmanında alınan yenilgi ve oynanan kötü futbol‚ taraftarın sabrını taşırdı.

Takımlarını desteklemek için Ankara´ya gelen Galatasaray taraftarı‚ takımlarının 93. dakikada İbrahim Şahin´den yediği golle 2-0 mağlup duruma düşmesinin ardından‚ "Bülent Korkmaz istifa" sesleriyle stadı inletti.

Sarı kırmızılı taraftalar‚ karşılaşmanın ortalarında da ara ara teknik direktör Bülent Korkmaz´ı istifaya davet etti.

Kaynak : Sporx.com


Galatasaraylı taraftarlar, maçtan önce federasyon ve Merkez Hakem Komitesi Başkanı Oğuz Sarvan aleyhine tezahüratta bulundular.

Komik olmayın rezil oluyorsunuz.Bol-at taraftarı bu masallarla uyutuyor.



Helal Olsun Hacettepe ve genç kaleci Ercüment'e.
Onurları ile gidiyorlar.



Ümit Karanlık hala bu sezon siftah yapamadı.
Bülent Korkmaz'ın hala Ondan ve Hasan Şaş'tan medet umması da ayrı garabetti.
Taraftarlar en sonunda gerçeği gördü.2.golden sonra 3-3-3-3-3-3-3- diye tempo
tuttu.
Aslında gs için yıllardır kilit adam Şaban Şükür´dü.
Sezon başında kovdu Bol-at ve gününü gördü.
Şaban´ı çok küçümsediler‚takım içindeki rolünü
göz ardı ettiler.Geçen yıl Şampiyon olmalarında
saha dışı faktörlerin yanı sıra ‚içeride en önemli faktördü.
Cevat Hoca falan hikaye.Esas hoca Şaban´dı.
Sezon başında demiştim daha Şaban´ı gönderdiklerinde
bunlardan bir şey olmaz diye.
Baros‚Kewell‚Meira takviyelerine rağmen duman oldular.

Sloganımız neydi ; Cim bom'a ''Kim koyarsa koysun Allah razı olsun.''

Etiketler